Ontdek hier de volledige Zebra Woods affiche!

Tussen 27 en 30 december en 3 en 7 januari maken we het terug extra gezellig tijdens Zebra Woods met deze kleppers van formaat.

Tickets zijn hier te koop via de knoppen links op deze pagina.

Net als vorige edities zal er niet enkel een hoofdoptreden in de tent zijn, maar starten we de avond met een voorprogramma en eindigen we met een afterparty met DJ in ons Zebra Café, beide geselecteerd door de hoofdact van de avond. Het Café is vrij toegankelijk voor iedereen, ook zonder ticket voor de tent.

We starten telkens om 17u30 met drinks en food en resident dj TLP, het voorprogramma start om 19u en de afterparty om 22u in Zebra Café.

We sluiten Zebra Woods af op 07.01 met de winnaar van Showcase#Music. Uit de concertenreeks van het voorbije jaar, waarbij 25 beloftevolle groepen optraden in ons Zebra Café, wordt de winnaar bepaald door zowel de publieksjury (online voting), als door een professionele jury. De winnaar mag optreden op het hoofdpodium van Zebra Woods op 07.01. Ook zij nodigen een support act en een DJ uit voor de closing party. Stemmen kan nog tot 30/11 op www.zebrashowcase.be.

Vragen? Contacteer louise@zebrastraat.be