Vrijdag 5 Januari 2024

NAFT

NAFT is een uniek instrumentaal tech housefenomeen uit België. 4 blazers en 2 drummers brengen een beukende muur van techno- en housebeats waarin de grens tussen akoestische en elektronische elementen vervaagt.

NAFT blendt de energie van de brass- en fanfarecultuur met de extatische Sound of Belgium van weleer in een licht ontvlambaar goedje dat doet daveren, dansen, raven. Verwacht een aanstekelijke live-ervaring die blijft resoneren: NAFT laat de boel draaien, laaien en onvermijdelijk ontploffen.

Sinds 2018 evolueerde NAFT van guerilla straatband tot indrukwekkende live-act, met ondertussen ervaring op honderden podia in binnen- en buitenland. In mei 2023 releasen ze hun eerste album.

https://www.naft.live/


Programma:
17h30 Deuren open met Resident Dj TLP
19h00 PAARD. - Zebra Café
20h30 NAFT
22h00 Jeroen Delodder - Zebra Café
01h00 Resident Dj TLP


SOLD OUT

De concerten zijn altijd staand

ZET JE OP DE WACHTLIJST

Voorprogramma

PAARD.

PAARD. is een instrumentaal trio uit Gent. Het bestaat uit vibrafonist Wim Segers (Flat Earth Society, Compro Oro), bassist Owen Perry Weston (Coely) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov). Hun experimentele brij reist van eclectische hiphopgrooves naar een freestyle van funkflows met een hoop onverwachte stops onderweg."

Na het concert

Jeroen Delodder

Meer dan 20 jaar DJ ervaring en nog veel méér pure passie voor muziek. Jeroen Delodder begint op zijn zestiende als party DJ en sinds 2012 is hij op Studio Brussel de DJ, presentator en samensteller van Switch, The Greatest Switch, Studio Ibiza, Playground, The Sound Of Belgium enz.

http://www.linktr.ee/jeroendelodder