image

Parking Zebrastraat beschikt over 90 ondergrondse parkeerplaatsen die te bereiken zijn via de Gustaaf Callierlaan, nummer 231. Parkeer uw wagen (max. hoogte 2m) veilig en droog aan 1 euro per uur, elke dag van de week. Inrijden kan tussen 6u en 23u, uitrijden kan 24u op 24u. Betalen doet u cash of met Visa aan een van de automaten. Voor bewoners/abonnees gelden speciale tarieven en formules. Voor meer info kunt u ons contacteren via info@zebrastraat.be.

Huurders van event-ruimtes kunnen enkele plaatsen afhuren die gefactureerd worden met het event. Een gedeelte van de parking kan bovendien worden omgevormd tot tentoonstellings- of beursruimte dankzij een systeem van modulaire verlichting en tentoonstellingspanelen.

Zebrastraat: Hoe geraak ik er?

Per wagen tot onze parking

Met het openbaar vervoer

Onze site is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het Sint-Pietersstation op 2 km wandelafstand en het stadscentrum (Korenmarkt) op 2,2 km wandelafstand.

We hebben vlakbij een bushalte, "Gent Leeuwstraat", op 10 minuten per bus van het station.

Voor zij die van het centrum (Korenmarkt) komen is er tram nummer 4. In een kwartiertje staan u en uw gasten op onze site.

image image