image

Zebrastraat-New Zebra beschikt over 90 ondergrondse parkeerplaatsen die te bereiken zijn via de Gustaaf Callierlaan, nummer 231. Parkeer uw wagen (max. hoogte 2m) veilig en droog aan 1 euro per uur, elke dag van de week. Inrijden kan tussen 6u en 23u, uitrijden kan 24u op 24u. Betalen doet u cash of met Visa aan een van de automaten. Voor bewoners/abonnees gelden speciale tarieven en formules. Voor meer info kunt u ons contacteren via info@zebrastraat.be.

Huurders van event-ruimtes kunnen enkele plaatsen afhuren die gefactureerd worden met het event. Een gedeelte van de parking kan bovendien worden omgevormd tot tentoonstellings- of beursruimte dankzij een systeem van modulaire verlichting en tentoonstellingspanelen.

Zebrastraat: Hoe geraak ik er?

Per wagen tot onze parking

Zebrastraat is bijzonder goed gelegen aan de afrit E17/E40. Onder New Zebra beschikken wij over onze eigen ondergrondse parking met 90 parkeerplaatsen. Hier kunnen uw gasten parkeren aan een tarief van €1 per uur, af te rekenen aan de automaat. Inrijden is mogelijk tussen 6u en 23u, uitrijden kan 24u op 24u.

Indien er geen plaats zou zijn in onze ondergrondse parking (wat zelden gebeurt), dan kunt u als alternatief nog terecht op de openbare parking onder de fly-over, of in de parkings Gent Zuid en het Sint-Pietersplein.

Met het openbaar vervoer

Onze site is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo ligt het Sint-Pietersstation op 2 km wandelafstand en het stadscentrum (Korenmarkt) op 2,2 km wandelafstand.

We hebben vlakbij een bushalte, "Gent Leeuwstraat", op 10 minuten per bus van het station.

Voor zij die van het centrum (Korenmarkt) komen is er tram nummer 4. In een kwartiertje staan u en uw gasten op onze site.

Een beschrijving voor uw uitnodiging?

Zij die met de wagen komen kunnen parkeren in de ondergrondse parking van New Zebra, Gustaaf Callierlaan 231. Vanop de E40 volgt u borden voor de E17, richting Antwerpen/Gent. Daarna volgt u de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten slaat u linksaf om daarna links aan te houden en een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. 50m verder aan de rechterkant heeft u de ingang van de parking met signalisatie voor uw event.

Komt u met het openbaar vervoer, dan neemt u aan het Sint-Pietersstation (busterminal) een bus van lijn 58, 70, 71, 72, 76, 77 of 78. Na 8 minuten komt u aan halte “Gent Leeuwstraat”. Stap af, volg het rondpunt langs links en neem de eerste straat. Dit is de Zebrastraat. Komende van de Korenmarkt neemt u tramlijn 4 richting Gent UZ/Ledeberg. Na 8 minuten stapt u af aan halte “Gent Sint-Lievenspoort”. Wandel 50m terug en sla linksaf. Steek de straat over richting het gebouw met de bolle gevel en bordje “Jour de Fête” links. Wandel dit gebouw binnen en u bent in New Zebra met signalisatie richting uw event.
image image