Donderdag 28 December 2023

Isolde Lasoen

Isolde Lasoen is niet alleen drummer bij DAAN en tal van andere projecten, maar ook een veelzijdige muzikante, zangeres, tv-persoonlijkheid én frontvrouw van haar eigen band. Als simpelweg Isolde Lasoen – voortaan mét achternaam maar nog steeds begeleid door haar vaste muzikanten – geeft ze een nieuwe wending aan haar solocarrière, met haar nieuwe plaat ‘Oh Dear’.

Al haar invloeden, alles waar ze van houdt, laat ze doorsijpelen in haar nieuwe plaat: van haar opleiding als jazzdrummer over soundtrack en psychedelica tot progressieve rock, oude funk en Franse muziek uit de jaren 70. Terwijl ze voor zowat alles in haar leven houdt van less is more, laat ze zich in haar muziek volledig gaan, met rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium, dramatische harmonieën, bombast en epische melodieën.

Op het podium doet de combinatie van haar zoetgevooisde stem, de rijke arrangementen, een uitgebreid instrumentarium, dramatische harmonieën, bombast en epische melodieën je nog meer wegdromen naar zwoele Zuid-Franse zomeravonden.

Op 28 december schittert ze op het Zebra Woods podium.

https://www.isoldelasoen.com/


Programma:
17h30 Deuren open met Resident Dj TLP
19h00 Jerry Stevens - Zebra Café
20h30 Isolde Lasoen
22h00 Bruno C - Zebra Café
01h00 Resident Dj TLP


SOLD OUT

De concerten zijn altijd staand

ZET JE OP DE WACHTLIJST

Voorprogramma

Jerry Stevens

Percussionist/Alleinunterhalter Jerry Stevens bracht in december 2021 "My First Christmas Album" uit via het label Animal Lovers Only. Op deze seizoensklassieker speelt hij de gekende kerstliederen - al dan niet in medley-vorm - op vibrafoon, begeleid door een artisanale backing track. Naar aanleiding van "My Second Christmas Album" brengt Jerry dit najaar een volledig geüpdate versie van zijn succesvolle kerstperformance, dit keer gebruik makend van het elektronisch percussie-instrument de Xylosynth.

Na het concert

Bruno C

In een vorig leven was Bruno Coussée, bassist bij o.a. Rheinzand en Manngold ook jarenlang DJ in het Gentse nachtleven zoals resident in de Charlatan. Daarnaast vormt hij samen met dEUS drummer Stephane Misseghers het producersduo Scorpio Twins. (http://lnk.bio/scorpiotwinsofficial). Op uitnodiging van Isolde Lasoen zal deze muziekkenner na haar concert een gretige duik nemen in zijn uitgebreide muziekcollectie met een voorliefde voor disco, 80s funk, balearic grooves, electro wave en andere delicatessen.