Zaterdag 30 December 2023

Trixie Whitley

De multigetalenteerde Trixie Whitley is live beklijvend, rauw en intens. Ze is geboren in Gent, maar opgegroeid in de New Yorkse muziekstudio’s. Dat kunst en muziek haar met de paplepel werd ingegeven is een gigantisch understatement. Sinds haar derde staat Trixie al op een podium, als muzikante, zangeres, danseres en DJ. Ze werkte samen met grote namen zoals Daniel Lanois (waarmee ze ook in de band Black Dub speelde), Robert Plant, Marianne Faithfull en Wim Vandekeybus.

Voor de plaat ‘Lacuna’ (2019) werd alle ballast overboord gegooid en gaat de muzikante voor de naakte waarheid. De gitaar en de piano staan nog altijd centraal, maar laveren tussen drumloops, synthbeats en experimentele grooves. Met ‘Lacuna ‘Re-Imagined’ uit 2020 herinterpreteerde ze enkel songs van dat album.

Trixie Whitley daagt zichzelf constant uit, maar verliest haar puurheid als artieste nooit uit het oog. Ze komt binnenkort met nieuw materiaal naar buiten, en dat zal ze in primeur voorstellen tijdens haar voorjaarstournee.

www.trixiewhitley.com
instagram.com/trixie_whitley
facebook.com/trixiewhitley
Foto ©: Ramy Moharam Fouad


Programma:
17h30 Deuren open met Resident Dj TLP
19h00 TBA - Zebra Café
20h30 Trixie Whitley
22h00 TBA - Zebra Café
01h00 Resident Dj TLP


SOLD OUT

ZET JE OP DE WACHTLIJST

Voorprogramma

TBA

Na het concert

TBA