image

Eindelijk, Zebra Woods is terug!

Na 2 jaar afwezigheid maakt het zebra team zich terug klaar voor een onvergetelijke, extra lange, zesde editie van dit unieke, winterse muziekfestival in de magische concerttent van Zebrastraat. Tussen 27 en 30 december en 3 en 8 januari zal het binnenplein verwarmd worden met een prachtig decor en muziek van topartiesten.

Net als vorige edities zal er niet enkel een hoofdoptreden in de tent zijn, maar starten we de avond met een voorprogramma en eindigen we met een afterparty met DJ in ons Zebra Café, beiden geselecteerd door de hoofdact van de avond. De sets in Zebra Café zijn vrij toegangelijk voor iedereen. We starten telkens om 17u30 met drinks en food, het voorprogramma start om 19u en de afterparty om 22u.

Nieuw dit jaar is dat we Zebra Woods afsluiten op 08.01 met de winnaar van Showcase#Music.

Uit de concerten reeks van het voorbije jaar, waarbij 20 beloftevolle groepen opgetreden hebben in ons Zebra Café, wordt de winnaar bepaald door zowel de publieksjury (online voting), als door een professionele jury. De winnaar mag optreden op het hoofdpodium van Zebra Woods op 08.01. Ook zij nodigen een support act en een DJ uit voor de closing party. Stemmen kan nog steeds op zebrashowcase.be