Vrijdag 6 Januari 2023

Daan (Sold Out)

Daan & co keren terug naar hun typisch electrorock geluid voor ‘n totaal live feest. Het nieuwe album “The Ride” is dan ook op maat gemaakt van zweterige clubs en dansende festivals. Opnieuw met 6 op het podium; Daan’s full band vol klassemuzikanten; Isolde Lasoen (drums) en Jeroen Swinnen (synths) vieren hun 20 jaar in de band, Geoffrey Burton (gitaar) en Jean Francois Assy (bass) zijn er uiteraard ook terug bij, net als trompetwonder Jo Hermans.

Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan een hele set aanvullen met zijn classics, van Swedish Designer Drugs, Victory, Housewife, Exes, Icon tot The Player, de nieuwe setlist zal geen seconde stil staan. Join the party!

http://www.daan.be


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 Sherman
20h30 Daan
22h00 Menno
01h00 Einde


SOLD OUT


Voorprogramma

Sherman

Sommigen herinneren zich Steven Bossuyt misschien nog van zijn jongere jaren bij Cream & Spices, de indiepop band uit Zonnebeke. Intussen is hij beter bekend als Sherman, zijn alter-ego als singer-songwriter en soloartiest. Het verhaal van Sherman begint in 2009, wanneer ‘On Your Side’ in de playlist van BBC2 komt, en Bossuyt een livesessie speelt in ‘The Janice Long Show’. Ook in België slaat de song aan. In november 2012 komt het debuutalbum Rise uit: catchy popsongs met originele en transparante arrangementen. Vele clubshows en festivalsets volgen. In 2015 verschijnt de EP White City in een productie van Tom Coghe (bassist Goose) met wie hij samen in Cream & Spices zat. De EP wordt live voorgesteld op een support-tour voor Dez Mona in clubs in België en Nederland. Drie jaar later duikt Sherman opnieuw de studio in voor de opnames van de ‘Parts’-EP (2018). Dit keer tekenen zowel Luuk Cox (Compact Disk Dummies, Loic Nottet...) als Tom Coghe (Goose) voor de productie. In 2020 komen 3 afzonderlijke singles uit: ’Make it without you, ‘Best of us’ en ‘Slow Down’. Maar dan komt corona... Een periode van weinig muzikale vooruitzichten maar voor Sherman -het alterego van muzikant Steven Bossuyt- de uitgelezen kans om in zijn homestudio, ver weg van alles, materiaal te schrijven voor een nieuwe plaat. Akoestische gitaar vormt de rode draad doorheen zijn songs. Op die basis is Sherman zorgvuldig gaan arrangeren zonder de essentie van zijn nummers daarbij uit het oog te verliezen. Zo is het een echte Sherman-plaat geworden, het resultaat van een zoektocht naar sterke popsongs. De plaat staat gepland voor het najaar van 2022.

www.facebook.com/Shermanmusic

Na het concert

Menno

Als turntablist bij STUFF. en Grazzhoppa's DJ Big Band staat hij bekend om zijn scratch en turntablism skills maar ook als één van de beste party dj's. From Afrobeat to Northern Soul, Deep Disco to Beats and Pieces, Menno’s doin’ it wildstyle!

https://www.democrazy.be/artiesten/dj-menno/