Woensdag 28 December 2022

De Mens

* * * 30 JAAR DE MENS - HET FEESTJAAR * * *

In 2022 bestaat De Mens 30 jaar. DERTIG jaar! Na “Dit is mijn huis” (september 1992) heeft niemand nog achterom gekeken. Na zo’n duizend optredens en na

Jeroen Brouwers (schrijft een boek)
Irene
Nederland
Lachen en mooi zijn
Maandag
En in Gent
Sheryl Crow I need you so
Einde van de eeuw
Sex verandert alles
Ergens onderweg
Denk je nog aan mij (nu je bij de Quick werkt)
Kamer in Amsterdam
Zonder verlangen
Luide muziek in kleine auto’s
Hier komt mijn schip
Man in het blauw
Angst
Nooit genoeg
Oostende
Hoor je mij op je radio?
en
Waar is de liefde? (nieuw!)
en
Broer (nieuw!)

…twijfelt ook niemand nog aan de werklust en de impact van het kwartet Frank Vander linden/Michel De Coster/Dirk Jans/David Poltrock. Een kwartet als geen ander, trouw aan elkaar en trouw aan één missie: met sterke songs, tomeloze energie en opmerkelijk speelplezier avond na avond voor rockend entertainment zorgen. Trends werden overleefd, levens definitief getekend door Nederlandstalige rock waarbij-je-iets-kan-voelen.

Er valt dus genoeg te vieren, en in 2022 doet De Mens dat met nieuw werk (het viersterren-album “Broers”), en een reeks optredens die de hoogtepunten van 30 jaar rock’n’roll-arbeid stevig in de verf zet. Niet te missen. In geen dertig jaar. Meer info :
http://www.demens.be


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 Porcelain ID
20h30 De Mens
22h00 Marcel Vanthilt
01h00 Einde


Voorverkoop: €25
Aan de kassa: €30

Voorprogramma

Porcelain ID

Porcelain id is de Rwandees Hubert Tuyishime (23) die zich bevindt tussen poëtische en eigenzinnige zang. Gekweekt uit een eclectische pool van inspiraties. Gevormd door een liefde voor zelfopnames van jongs af aan. Kijk naar Destroyer of iconen zoals Daniel Johnston, David Bowie voor mogelijke sporen.

https://www.facebook.com/porcelain.id.official/

Na het concert

Marcel Vanthilt

Marcel Vanthilt, van alle markten thuis. TV & radiofiguur, muzikant, zanger, quizmaster en ook DJ. Als radio DJ bij Willy nu ook op Zebrawoods met zijn favoriete platen.