Zondag 29 december 2019

Novastar Solo (Uitverkocht)

We sluiten 2019 af met Novastar solo. Prachtige melodieën zullen de tent vullen - op het podium een vleugel en een halve cirkel gitaren. Novastar grijpt terug naar de essentie.

Het allerliefst speel Novastar solo, terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Because, Cruel Heart, Lost & Blown Away, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong.

In het najaar van 2018 verscheen ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles als ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en Word’s Out’ zijn instant herkenbaar als Grote Novastar. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots.

https://www.facebook.com/novastarmusic


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 Geike (vrije toegang)
20h30 Novastar Solo
22h00 Gigolos in retirement (vrije toegang)
01h00 Einde


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Eigen drank is niet toegestaan op onze site (lounge, tent en binnenplein).

Voorprogramma

Geike

Tien jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière. Onder de naam Dorléac werkte ze samen met Spinvis en na diverse losse projecten, waaronder het album For The Beauty Of Confusion, was daar in 2017 ineens Zoutelande. Op deze monsterhit van de Nederlandse band BLØF, zong Geike voor het eerst in het Nederlands - en met succes. Vanaf eind 2017 en vrijwel heel 2018 domineerde Zoutelande zowel in Nederland als België de hitlijsten. Het nummer brak het ene record na het andere. Zo werd Zoutelande in Nederland bekroond tot de grootste Nederlandstalige hit ooit en wonnen BLØF en Geike met het nummer in België de Mia (de Belgische Edison) voor Hit van het Jaar 2018.

https://www.facebook.com/geikeofficial/

Na het concert

Gigolos in retirement

(Brit) pop & rock 'n' roll, gemengd met jaren zestig, zeventig, glam, punk, wave, merseybeat, dance classic, bigbeat, mod, soul, meidengroepen en Franse popklassiekers.