Donderdag 26 December 2019

TaxiWars (Uitverkocht)

Na een drie-jaar-lange stilte van TaxiWars, de Belgische Jazzgroep met niemand minder dan dEUS als frontman en Tom Barman aan de microfoon, kunnen wij met trots aankondigen dat TAxiWars de opener is van Zebrawoods 2019!

Een diep impulsief, energieke groove die jazz stoomt gecombineerd met late jaren tachtig hip-hop beats, wordt de single van de band's album 'Artificial Horizon', een hit.

Een intensieve samenwerking tussen Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre, brengt een combinatie van lyriek, poëzie en jazz rock met zich mee. Het is een band met een diepe kennis van jazz muziek, en een liefde voor het besturen van jazz van de vroegere jaren zestig.

https://www.facebook.com/taxiwars/


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 VEGIR Vantomme (vrije toegang)
20h30 TaxiWars
22h00 Dick d'Alaise (vrije toegang)
01h00 Einde


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het binnenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Eigen drank is niet toegestaan op onze site (lounge, tent en binnenplein).

Voorprogramma

VEGIR Vantomme

Vegir - Ijslands voor “wegen” - lost alle verwachtingen die de titel impliceert moeiteloos in. Eén studiosessie met vier muzikanten bleek de gouden combinatie te zijn om de thema’s die Vantomme tijdens het touren en reizen doorheen de VS en Azië schreef aan te pakken. Een trip waar jazz, progrock en improvisatie centraal staan. Vegir, gereleased op het New Yorks label Moonjune Records, brengt op het podium de eigenzinnige thema’s tot leven met een sterke live reputatie. De eigenzinnige composities en vrije improvisatie zijn het perfecte gespreksonderwerp voor deze vier doorwinterde muzikanten. Avant-garde en experimentele electronica gemixt met een dosis absurdisme met titels zoals “Playing chess with Barney Rubble” en “The self-licking ice cream cone” zijn de ingrediënten voor dit explosief live gebeuren.

Na het concert

Dick d'Alaise

Met meer dan dertig jaar ervaring is Dick d’Alaise ‘your not so typical DJ’. 25 jaar geleden begon hij aan zijn enorme vinylverzameling vol aantrekkelijke en bezielde muziek. Zijn collectie dekt een breed spectrum van funk, disco, rock, blues, pop over jazz, reggae, 80’s & 90’s hits, tot soul, elektro, hiphop en zo veel meer.

https://nessradio.com/nesscrew/dick-dalaise/