Zondag 8 Januari 2023

NUÏ (Winnaar Showcase#Music)

NUÏ wist zowel het publiek als de jury het meest te overtuigen met hun indrukwekkende set op 08/09 in Zebra Café. Ze kregen ook veruit de meeste voorkeurstemmen. Hiermee is NUÏ een heel terechte winnaar van de eerste editie van Showcase#music.

NUÏ brengt electro-darkpop gedreven door zweverige synths, diepe bassen en melancholie met de vrijheid om volledig te vertrouwen op het gevoel van het moment. Soms duister, soms direct,maar bovenal heel verslavend. Ze combineert ruwe texturen met lyrische melodieën en ijzige precisie. NUÏ creëert een geluid dat nooit compromitterend is, maar toch toegankelijk blijkt te zijn.

Onder de noemer Showcase#music organiseert Zebrastraat wekelijkse concerten op donderdagavond in Zebra Café. Hiermee bieden we een platform aan jong & upcoming muzikaal talent. Uit de concerten reeks van het voorbije jaar, waarbij 20 beloftevolle groepen op donderdag opgetreden hebben in ons Zebra Café, werd de winnaar bepaald door zowel de publieksjury (online voting), als door een professionele jury. De winnaar NUÏ mag nu dus optreden op het hoofdpodium van Zebra Woods op 08.01. Ook zij nodigen een support act en een DJ uit voor de closing party.

Inschrijven voor Showcase#music kan nog steeds via www.zebrashowcase.be


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 TBC
20h30 Nuï
22h00 DJ
01h00 Einde


Voorverkoop: €12.5
Aan de kassa: €15

BESTEL JE TICKETS HIER

Voorprogramma

TBC