Donderdag 2 Januari 2020

Ertebrekers (Uitverkocht)

Na al het feesten en dineren vliegen we 2020 in met de Ertebrekers. Zij gaan ons hartje breken (of stelen) in ons winters bos!

Weet u nog waar u zich bevond toen 'De zji' van Ertebrekers voor het eerst de ether in gestuurd werd? Wij wel. On the road, met de offspring in the back en het lief vrolijk naast ons. Plots kreeg de rit naar de cinema een impromptu roadtrip-gevoel, een sentiment dat we later vaker hadden, want 'Otel' – Ertebrekers’ debuutalbum, ook alweer uit 2016 – bleek uitstekend cruisin’ materiaal. Mellow, funky, laidback, ... de zomer steeds in het handschoenenkastje.

Ertebrekers: Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle staken afgelopen zomer de koppen opnieuw bij elkaar, wisselden muzikale ideeën uit ("Plots kwam Jeffrey af met wel 50 demo's. Ideetjes, zei hij" – dixit Kowlier), dronken koffie, kregen zin in ijs en gingen aan het werk. Het resultaat? Een nieuwe plaat. De titel? 'Crème'. Die verscheen op 8 maart 2019, vergezeld van een reeks clubconcerten en het podium van Zebra Woods.

https://www.facebook.com/ertebrekers/


Programma:
17h30 Deuren open
19h00 Dries Van Haute (vrije toegang)
20h30 Ertebrekers
22h00 TLP (vrije toegang)
01h00 Einde


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

Dries Van Haute

Het muzikale parcours van Dries begon samen met Jeffrey Jefferson(Ertebrekers). Onder de naam SoulRock Avenue schreven en componeerden ze samen nummers en traden ze vaak op in de streken van Gent en West-vlaanderen. Als beat maker werkte hij mee aan het prille begin van Belgische rappers zoalsWoody Smalls, K1D en Darrell Cole. Nu heeft Dries zijn zinnen gezet op een solo project. Met zijn eerste EP Blue Roses brengt hij een eigen unieke stijl die een subtiele mix van elektronische sounds, Soulen soms Urban invloeden. Hij brengt de muziek live in een mix vanelectronisch aangestuurde tracks met keyboards en live vocals en nam het project op in de 'Jet studios' in Brussel. Hiervoor werkte hij samen met co-producer Hervé 'TNT' Wala.

https://www.facebook.com/DriesVanHaute/

Na het concert

TLP

TLP aka Troubleman zegt misschien net iets meer dan Paul Lannoy uit Tielt. Vaste klant bij Studio Brussel en niet weg te denken uit de Belgische undeground scene. Hij heeft weinig introductie nodig, luisteren zegt meer.

https://www.facebook.com/TLP.aka.Troubleman/