image

Zebra Terras zorgt deze zomer voor nieuwe tradities, gezellige momenten en wijze beats!

Dit jaar geen Zebra Beach, toch ontvangen we jullie met open armen! Tijdens de zomermaanden juli en augustus zetten wij ons terras op rond onze vijver en zorgen we voor het gezelligste binnenplein van Gent.

Iedere donderdag nodigen wij een dj uit om zijn stijlvolste zomer schijfjes en stoel-schuivende beats boven te halen. Wij verwachten in juli onder andere Mix Monster Menno, Warmer Bro’s Dj’s, Dj Missawi, TLP en Dj Nico Juice.

Voor het perfecte zondagse aperitief momentje, zorgt onze Apero Autour De L’eau voor een nieuwe wekelijkse vaste afspraak in Zebra Straat vanaf 11u. Bubbels, oesters en garnaalkroketjes worden het nieuwe kaasplankje!

En voor diegene die er maar niet genoeg van krijgen, brengen we het zuiden van Frankrijk naar Gent. De Ricard staat al koud en onze petanquebaan ligt op jullie te wachten. Let’s Jeu de Boules!

Kortom, in juli en augustus, is ons Zebra Terras iedere dag, bij mooi weer, open van 16u30 – 22u. Op donderdag tot 01u00 en iedere zondag vanaf 11u. We hebben plaats voor 80 personen, reserveren is niet nodig, maar kom gewoon langs. De zon wacht op ons!

Line-up donderdagavond:
1/7: TLP
8/7: Dj Nico Juice & Bright Siide
15/7: Dj Missawi
22/7: Mix Monster Menno
29/7: Warmer Bro’s Dj’s