image

Wil je bij ons een woning huren, dan kom je hier te weten hoe dat in z'n werk gaat. Reeds interesse? doorloop de volgende 4 stappen en voor je het weet staat je woning binnen onze site voor je klaar. Heb je toch nog vragen, aarzel niet ons te contacteren, we staan je graag bij met ons advies.

1

Via onze website, per mail of per telefoon kan je ons contacteren om de beschikbaarheid op te vragen en een afspraak te maken.

2

Nadien kan u een vrijblijvende optie nemen die 2 werkdagen geldig blijft op het appartement van jouw keuze. Wanneer je deze optie bevestigt, kunnen wij een contract opmaken.

3

Van zodra wij het getekend contract hebben teruggekregen, wordt de reservatie definitief. De waarborg, gelijk aan drie maand huur, wordt voor het betreden van de woning betaald.

4

Bij het begin van de maand wordt het bedrag van de huur en de forfaitaire kosten per SEPA-domiciliëring betaald.

Goed om weten

* Al onze woningen zijn inclusief een uitgeruste keuken en badkamer, lichtarmaturen en gordijnen. Ook het onderhoud van liften en gemeenschappelijke delen is reeds inbegrepen in je huurprijs.
* De vaste kosten per appartement omvatten zowel verwarming, water, gas als elektriciteit. Ook je kabeltelevisie en high-speed internet van Telenet zijn hierin inbegrepen.

Optionele supplementen:

Overige extra voorzieningen

* Betaalparking met mogelijkheid tot abonnement
* Fietsenstalling
* Huisartsenpraktijk ‘t Zuid
* Restaurant Jour de Fête
* Open bar Zebrapoint met cultureel programma op donderdagavond, zaterdag- en zondagnamiddag
* Vaste collectie kunstwerken + tijdelijke tentoonstellingen in het expogebouw
* En nog zoveel meer