donderdag 20 juni om 22:00u

Concert: Live optreden - Ivy Falls Try-out

Lounge gratis

Ivy Falls is de band van Fien Deman. In haar universum gaan pastelroze pop en subtiele elektronica vredig hand in hand. ‘Mean Girls’, Ivy Falls’ eerste ep, bewoont de bloemenweide die Deptford Goth, Wet en Sylvan Esso van elkaar scheidt.

Met Ivy Falls springt Fien Deman in het diepe. Het is haar eerste soloproject, nadat ze met de orkestrale pop van I will, I swear hartkamers herinrichtte en eerder samenwerkte met Illuminine en Satin Jackets. Voor Ivy Falls laat de Gentse zangeres zich omringen door Trui Amerlinck (Tsar B), Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign) en Simon Raman (Steiger).

Fien bracht eind 2016 de debuutep Mean Girls uit. Ivy Falls doet je dromen, maar droomt vooral zelf. “Ik hoop mensen te bewegen en intrigeren met mijn muziek, en zo een plek te veroveren in hun platenkast.” In de herfst van 2019 komt er een tweede EP uit, opnieuw op Unday Records. De net gereleasde track City is een voorloper van deze EP. De pastelroze sfeer krijgt een laagje gebroken wit, om zo het minimalistische karakter van de sound, look en feel van Ivy Falls te accentueren.

Facebookevenement: www.facebook.com/events/526607934538604/
Website: www.ivyfallsmusic.com/