image

Zebrastraat-New Zebra beschikt over 90 ondergrondse parkeerplaatsen die te bereiken zijn via de Gustaaf Callierlaan. Iedereen is welkom aan het eenvoudige tarief van 1 euro per uur, dag en nacht, elke dag van de week. Betalen kan cash of met visa. Inrijden niet mogelijk tussen 00h00 en 06h00. Voor bewoners gelden speciale tarieven en formules. Meer info kan bekomen worden via info@Zebrastraat.be.

Huurders van event- ruimtes kunnen de volledige parking integraal afhuren of wij kunnen een aantal plaatsen naar keuze op factuur noteren. Een gedeelte van de parking kan bovendien worden omgevormd tot tentoonstellings- of beursruimte dankzij een systeem van modulaire verlichting en tentoonstellingspanelen.

Routebeschrijving

Vanop de E17: volg de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten links afslaan en links aanhouden om een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. De derde straat rechts is de Zebrastraat, 50m verder aan de rechterkant hebt U de ingang van de parking New Zebra met aanduiding van het aantal vrije plaatsen of zelfs het aantal gereserveerde plaatsen voor een bepaald evenement.